4 Geve Gaas

4 Geve Gaas

4 Geve Gaas staat voor: Muziek die alle leeftijdscategorieën wel aanspreekt.
4 vrienden die samen muziek maken, Muziek met een eigen stijl. Een leuke actie en interactie op uw feestje, Limburgse muziek en Gas geven op uw feestje. Graag stellen we aan u voor:

Dennis

Een Jonge man net de 30 jaar gepasseerd. Zingt ook solo op dit moment in de Engelse taal en wellicht binnenkort ook in andere talen. Schrijft zelf teksten en heeft een brede muzikale voorkeur. Houdt van filmen kijken en gaat natuurlijk ook graag feesten Dit natuurlijk ook graag met zijn vrienden van 4 Geve Gaas. Dennis heeft de bijnaam Rotmans, zoals iedere zanger binnen de groep zijn eigen bijnaam heeft. Misschien kunnen we Dennis binnenkort wel eens ergens terug zien bij de X-factor

Henrico

De jongste van het viertal heeft een entertainmentbedrijf opgericht in 2010. Heel veel met muziek bezig en is getrouwd, zijn vrouw is in blijde verwachting(2012). In 2010 is tevens de formatie 4 Geve Gaas ontstaan. In 2008 waren de jongens van 4 Geve Gaas actief met een andere zanggroep. Als we spreken over der lange dan spreken we niet voor niets over Henrico Het is bijzonder te zien hoe deze mensen elkaar aanvoelen en aanvullen.
In 2013 werd het eerst album met 14 nummer gepresenteerd, opvallend wat dat er vooral de echte fans aanwezig waren bij dit goed georganiseerde feestje en de cd’s die daar verkocht werden die waren voor een goed doel. Een hart voor Limburg kunt u nog steeds steunen door een cd aan te schaffen voor 10 euro plus 2 euro verzendkosten in een bijzondere cd Hoes Door deze link te bezoeken kunt u zien hoe u in het bezit kunt komen van dit geweldige album. 4 Geve Gaas fanshop Om een deel van de muziek eerst te beluisteren kun u ook terecht op youtube.com/user/4Gevegaas

Luuk

Een jonge man met de bijnaam ’t Kuuke Zijn muzikale voorkeur is eveneens breed, maar het Limburgse heeft toch wat speciaals voor hem. Natuurlijk houdt hij ook wel van gas geven hoopt op vele knallende optredens is morgens wat rustiger, maar dat komt de rest van de dag zeker goed. Houd van Voetbal.

Heel bijzonder is dat deze vrije jonge formatie sinds 2010 al 2 keer op de bierfeesten in München te gast waren. Nu voor het eerst gaan ze met een hoop fans naar de wijnfeesten aan de Moezel . Het leuke is dat deze formatie Limburgs zingt in Duitsland en de mensen er heel enthousiast reageren. Ook in België zijn ze welgeziene gasten en mogen ze daar regelmatig gas gaan geven.

Guido

Zijn bijnaam is d’r dikke. Dikke vrienden is hij dan ook met de rest van de zanggroep, doet graag reizen en feesten,is ook een van de dingen wat hij graag doet verder houdt hij van Boksen en van Voetbal. Muziekkeuze breed en plezier maken hoort gewoon bij Guido.

Guido is net als Henrico getrouwd. Sinds de schooltijd al vrienden, sinds 2010 zijn deze vrienden8 handen op 1 buik. Het is steeds gezellig waar ze komen en ze zitten volop nieuwe ideetjes.

Er zullen tegen het eind van het jaar, nog wat nieuwe nummers gelanceerd worden, waar wij heel erg benieuwd naar zijn, ons advies volg hun op de voet via de sociaal media en neem gerust contact op met hun voor vragen, Je krijgt altijd antwoord terug  zoveel is zeker.

Luister je vaak naar dit station zul je ze vaak voorbij horen komen,,,,, de nummers van 4 Geve Gaas. Wij willen 4 Geve Gaas bedanken en doe het zoals Limburg-Expres Blief Gaas Geve

Dank jullie voor jullie komst naar de studio
en voor de vele optredens tijdens onze feestjes
“en de feestjes die nog komen” vult Dennis Lachend aan.