Alpenduo Parkstad

Alpenduo Parkstad
Conrad en Annie zijn al 10 jaar gelukkig getrouwd hebben 1 kind en een hondje en zijn echte dierenliefhebbers. Conrad heeft bij de Belvauer gespeeld en tijdens een optreden bij de Caumerbron kwam Conrad Annie tegen en omdat het zo goed klikte, Annie goed kon zingen en ze op 1 lijn lagen qua muziek en zang, besloten ze een Duo te gaan vormen. Conrad stopte toen bij de Belvauer en sindsdien zijn beide een hecht paar die alles samendoen.

Op dit moment zingen beide alleen covers, maar er zijn plannen om eigen nummers uit te brengen. Vroeger was de naam van dit duo de Smithies, tijdelijk waren de ook met hun drietjes. Toch besloten ze met hun tweetjes door te gaan. De naam werd veranderd, omdat het duo het idee wekte door de naam dat men Engelse nummers zong. Nu is het niet zo dat het Alpenduo nooit Engelse nummers zingt, maar hun hart ligt gewoon in de Duitse muziek.

Maar liefst meer dan 350 nummers bevat hun repertoire, hetgeen al meer dan avondvullend is. Veel optredens vinden plaats in Duitsland, omdat daar deze muziek nog echt leeft onder de mensen. De mensen kennen de nummers, feesten zingen en dansen mee. Ze komen in drachtenkleding naar hun optredens, verzorgen zelf het geluid. De nummers worden opgenomen bij Pebbles Music

Andere hobby’s zijn Wandelen, schilderen, ouwe hoeren(betekent grapjes en plezier maken) Hun favorieten zijn de Rambo’s,, de Amigo’s, de Flippers en Hansi Hinterseer en Urspung Boam Het orkest voor Volkstumliche en schlagermuziek, bekend onder de Smithies en gaan nu verder als het Alpen duo Parkstad, goed voor een compleet feest. Gezellige mensen, lijken wat terughoudend maar al snel ontdooien ze en ontstaat er een gezellige babbel en je ziet dat gezelligheid dat is wat ze brengen en zoeken. Heeft u een feestje in stijl, bel hun gerust eens voor info!

Een stille droom van hun is dat iemand die hun muziek helemaal te gek vind, hun verrast met hun echte fanclub….hierbij verklap ik dus hun wens, wie weet ben jij diegene die het leuk vind om dit te doen. Die fanclub hoeft ook niet opgericht te worden in Nederland, maar zou net zo goed in Duitsland kunnen, of door een Duitse fan. Gezien hun genre. Wij danken voor het leuke interview en wensen hun nog veel plezier met hun hobby.