AnnaMariaAnnaMaria maakte de reis vanuit Zeeland naar ons mooie Limburg, om mee te werken aan een interview. AnnaMaria zingt vooral Nederlandstalige, Belgische, Engelse en Franse nummers. Haar bekend in Belgie is heel erg groot, ook komt ze regelmatig onze kant op voor optredens het Publiek in Belgie en Limburg vind ze prettig.AnnaMaria heeft een zwak voor de muziek van Freddy Quin, maar ook Dana Winner, Marjan Berger, Tina Turner en Tammy Wynette. AnnaMaria speelde een tijdje blokfluit, dit leek niet echt tot haar talenten te behoren. Ze was meer getalenteerd als toetsenist, echter zingen en muziekinstrumenten bespelen, dat vind ze weer minder leuk. Dan liever houdt ze het bij het zingen.

Regelmatig is ze te vinden op avonden van haar stamkroegie. Uit overtuiging blijft deze zangeres liever solo-artieste. De optredens waar ze fijne herinneringen aan heeft zijn de optredens die ze mag verzorgen in verpleeghuizen en ze vertelt
hierover in geuren en kleuren. Haar voormalig beroep in de zorg verklaard deze passie in zeker zin.

In Kerkrade verzorgd ze regelmatig een leuke middag, zo ook direct na het interview gaat ze weer met veel liefde erheen.
Vorig jaar tijdens haar optreden legde ze een bijzondere band met een oude dame en stilletjes hoopt AnnaMaria op een weerzien. AnnaMaria nodigde de aanwezigen in de studio, om als gast deze middag haar optreden bij te wonen
Wij werden heel gastvrij door het verpleeghuis Hambos en ook verwend met lekkere koffie incl. iets lekkers voor bij de koffie.

Wij waren dus aanwezig terwijl AnnaMaria, haar zangkunsten ten gehore bracht en zichtbaar genoot in het gezelschap van deze mensen die veelvuldig waren verschenen. AnnaMaria geniet van haar optredens en wilt ook graag uw feestje of evenement muzikaal verfraaien. Boeken gaat via haar rechterhand, partner en grootste fan Leo www.annamaria-music.nl.

Onder de knop contact op haar website vind u ook info over de cd verkoop en andere vragen over AnnaMaria.Wij Bedanken iedereen voor de gezellige ochtend.