Cor Meijer

Cor Meijer

Cor kwam samen met Lian en Rowena binnen en het was gelijk gezellig in de studio… Cor is afkomstig uit Heerlen maar woont reeds 45 jaar in Valkenberg. Cor is Vrijgezel, heeft een zoon van 40 jaar. Cor begon gewoon voor de gezelligheid in de kroegen te zingen, pas later is er een Cd opgenomen. Guus Smeets had Cor horen zingen en zei, zou leuk zijn als je wat nummers van jezelf zou hebben.

Toen heeft Guus een paar nummers voor Cor geschreven. Deze zijn verzameld op het album met als titel ós stamcafé. Helaas zijn al deze cd’s uitverkocht maar er word gewerkt aan nieuwe nummers, die ter zijner tijd zullen verschijnen en weer te koop aangeboden worden.

Vroeger zong Cor wel eens Elvis Presley en Cliff Richard, maar Cor vindt nu toch Limburgse nummers leuker. Cor heeft een broer en een zus. Komt niet zo zeer uit een muzikale familie en Cor heeft zelf ook pas later ontdekt dat hij leuk kon zingen, maar eigenlijk hebben anderen dat ontdekt en gezegd daar moet je wat mee doen. Het was nooit in Cor op gekomen dat hij ooit zanger zou worden. Hij Vond het wel leuk om te zingen, maar zag zich zelf niet als talent.
Cor zou het fijn vinden als u hem wilt boeken en zal u persoonlijk te woord staan via het telefoonnummer 06-30816149. Cor zal een deel covers voor u zingen en natuurlijk zijn eigen nummers ten gehore brengen. Cor houdt van gezelligheid en zal dit op het publiek ook overbrengen op een leuke manier. Cor zal binnenkort vertegenwoordigd zijn op de Cd Presentatie van Rowena en ook heeft Cor aangegeven dat hij graag een keer wilde meewerken aan een van de inmiddels bekende artiestenparade van www.limburg-expres.nl

Cor dank je wel voor je komst en graag tot Ziens