Die Twie

Die Twie

Op een winterse morgen nodigde we het duo “Die Twie” uit voor een interview in de hoofdstudio van Limburg-expres. Het duo bestaat uit John en Jos. John moest echter alleen komen omdat Jos ziek in bed lag, maar natuurlijk zat Jos aan de radio vastgeplakt en luisterde intensief naar zijn maatje en collega John. Het tweetal had inmiddels 4 nummers opgenomen welke ze zelf geschreven hadden. Gelijk opvallend vond ik wel dat het leeftijdsverschil tussen beide zangers erg groot is en hetgeen prima schijnt te werken en dat er een leuke vriendschap bestond tussen beide heren.

Jos heeft een aantal jaren artiestenervaring waar John natuurlijk ontzettend van kan mee profiteren. John is begonnen als Dj op feesten en zijn passie voor het zingen is ook ontstaan door het meezingen van de muziek die hij op feestjes draaide. Jos is imitator van Mick Jagger en daar kan John alleen maar positief over vertellen, met zeer gepaste trots verteld
hij ons over de optredens van Jos waar hij bij aanwezig mocht zijn.

Voor Jos is het duo met “Die twie”natuurlijk een heel andere weg. Op dat moment werd er hard aan gewerkt aan wat nieuwe nummers om uiteindelijk een album te kunnen presenteren met 10 nummers. Het duo hebben de nummers zelf geschreven, John heeft hier en daar mensen achter zich staan die hem bij stuurde en hielpen waar nodig was om het perfect te krijgen.

John komt uit een gezin waar hij de oudste is, zijn broertje is ook heel muzikaal die graag professioneel gitarist worden wil en volgens de trotse John al aardig onderweg is. John’s moeder heeft accordeon gespeeld, alleen pa is niet zo muzikaal. John probeert geluidstechniek onder de knie te krijgen en is beroepsmatig zelfstandige in grondverzet en tevens zelfstandig in geluid.

Jos komt ook uit een gezin van pa – ma en een broertje, is fabrieksarbeider en heel erg druk met de “Stones”. Wij bedanken John en Jos voor de medewerking aan dit interview, heel erg bedankt en heel veel succes en bovenal tot snel.