Dirk Duncan, Guus Smeets en Jolanda Henssen

11-12-2016

Vandaag hebben we 3 artiesten uitgenodigd tijdens het programma van Dj Maria op de zondag avond.


Dirk Duncan afkomstig uit Leuven en woonachtig in Deelse Stockum in Belgie. Dirk zingt Country muziek en komt vandaag zijn eerste kerstsingel bij ons voorstellen. A Shining Ring of Gold en de bonustitel You’te Such a Cold Hearted Women. Beide teksten geschreven door Guus Smeets net zoals de overige nummers die Dirk Duncan al heeft uitgebracht.

Guus Smeets is meegekomen hij is de bekende tekstschrijver, die meer dan 1000 liedjes schreef en dit nog steeds doet. Dirk Duncan zingt ook nummers geschreven door Guus. Guus is vandaag meegekomen om te vertellen over de verzamelcd die jaarlijks uitkomt. Daar werkt Guus aan mee om deze samen te stellen. Dirk vindt de aanwezigheid van Guus fijn tijdens dit interview.Jolanda Henssen is in de studio omdat ze een studio opname door verloting op het 9 jarig jubuleum van Limburg-expres heeft gewonnen. Nu reeds voor de derde keer mocht Limburg-expres door sponsoring van Royal Music Productions een opname verloten onder de artiesten die pro-deo hebben opgetreden op het feest van onze radio. Reeds eerder wonnen die Spatzl en Wies Loyenga. Deze keer werd Jolanda Henssen de geloot.

Het was een gezellig gesprek en in dit gesprek kwam naar voren dat Jolanda Henssen volgend jaar een Duet-cd gaat uitbrengen. Mijn studiogasten bedachten spontaan dat een duet Jolanda en Dirk ook wel een succes zou zijn, Guus zal hiervoor een tekst schrijven voor beiden. Andere Duetten die reeds opgenomen of gepland zijn onder andere Frenske, zanger Hannes en andere.

Het was gezellig en wij zien onze studiogasten altijd graag terug. Veel succes en Jolanda Gefeliciteerd met je Prijs en het resultaat zal zeker op zijn tijd hier te beluisteren zijn.