Dj Annemarie

Hallo luisteraars,


Graag wil ik me even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Anne-Marie, getrouwd met Bert en Moeder van 3 kinderen en 1 kleinkind.

Nadat Bert al geruime tijd dj is, heb ik besloten ook eens de stoute schoenen aan te trekken en ook als Dj van start te gaan. Voor mij best wel spannend en kost ook de nodige oefening in het begin. Gelukkig helpen mijn collega’s om alles onder mijn knie te krijgen. Best spannend al met al.

Al sinds jonge meid was ik een grote fan van Heintje en nu nog steeds, dus niet raar als hij vaker voorbij komt tijdens mijn programma’s. Verder hou ik van Duitstalige muziek die u ook veelvuldig zult horen in mijn programma. Zal zeker ook Nederlands en Limburgse nummers draaien.

Zou het prachtig vinden jullie te spreken in de skype van de Limburg-Expres en jullie verzoekjes met de bijbehorende gevraagde plaatjes. Daarmee zullen jullie mij helpen een goede Limburg-Expres Dj te worden.

Welkom in een van mijn programma’s “Duitse schlager, hits en meer”

Ik ben heel trots op mijn kinderen en natuurlijk ook op mijn eerste kleinkind