Dj Bert

Hallo,

Graag wil ik me aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Bert, ik ben getrouwd met Anne Marie en heb 3 kinderen. 2 dochters en een zoon die allen reeds hun vleugels hebben uitgeslagen en een eigen huishouden hebben.

Sinds mijn jonge levensjaren ben ik al met muziek bezig, vanaf 18 jaar in diverse orkesten als toetsenist en zanger en daarna als Dj op allerhande feesten. Op mijn 34 kwam er aan deze muzikale uitspattingen langzaam een einde gezien werk en de zorg voor gezin toen altijd meer de overhand kregen maar zoals bij al die muzikanten bleef de muziek toch altijd aan mij trekken. Door een goede bekende kwam ik in contact met het fenomeen internetradio en belande ik na enige stations en de eerste keer de poging te wagen om een eigen station te beginnen, wat helaas niet lukte door mijn gebrek aan ervaring bij Limburg Expres. Hier heb ik met veel plezier voor jullie luisteraars muziek gedraaid en na een aantal jaren ben ik weggegaan om mijn horizon te verbreden. Na een ander radio station en het opzetten van een internet radio kom ik uiteindelijk toch tot de conclusie dat ik mij thuis voel bij het station Limburg Expres.  Dit is het station waar het eigenlijk allemaal is begonnen en ik mijn basis voor het maken van goede programma’s en alle bijkomende zaken heb geleerd.

Ik ben dan ook zeer verheugd dat ik weer deel mag uitmaken van het team van Dj’s van een van de grootste en bekendste stations van Limburg.

Ik hoop dat ik jullie mag begroeten in mijn programma’s die de naam zullen krijgen”ohne musi geht nix”. Zonder muziek is alles in het leven saai en muziek, zeker van Limburg expres, zal iedere dag u leven een stukje vrolijker maken.  Tevens zal ik van tijd tot tijd een duo programma presenteren met mijn radioheksje Anne Marie.  

 De muzikale groetjes  van Dj Bert