Dj Maria

Ik wil mij graag voorstellen aan jullie allemaal. Ik ben Maria en ik ben geboren in het jaar 1968 te Kerkrade, Limburg. Natuurlijk vertel ik niet alles over mij, maar ik wil jullie wel een kijkje laten nemen in mijn drukke bestaan. Mijn hobby is natuurlijk het draaien hier bij Limburg-Expres, waar ik eigenaresse van ben. Samen met Manuel zijn we dagelijks bezig met de organisatie en onderhoud!

Vanuit onze studio word de regie gevoerd en doen we er alles aan om dit station tot een succes te maken. Manuel en ik zijn woonachtig in Kerkrade!

Ik ben een trotse moeder van een zoon die geboren is in 1989, die samenwoont met zijn vriendin in Schinnen samen met mijn kleinkind Milan en Revy Mijn dochter, die mijn grote steun is bij alles wat ik doe, is geboren in 1995. Mijn jongste zoon, geboren in 2001, weet zijn leven goed in te richten met zijn voetbal en zijn vrienden en altijd in is voor een grapje.

Waar maak je mij niet blij mee? Met stilzitten, afscheid nemen en liegen. Ik eet niet graag vis en kijk ook niet graag tv. Mijn favoriete muziek is natuurlijk Limburgse, Nederlandse en Duitse muziek en in de late uurtjes beetje romantische muziek en dat mag in alle talen.

Ik zou het leuk vinden als u eens voorbij komt in de skype tijdens het luisteren, zodat ik ook uw verzoeknummer kan draaien en gewoon een gezellige babbel kan maken onder de uitzending.

Veel liefs en luisterplezier,

Dj Maria