Duo Mitchell en Michael

Duo Mitchell en Michael


Woonachtig in Schinveld en geboren te Brunssum. Beide jonge heren zijn ten tijde van het interview 19 jaar. Mitchell is de spreker van beide, als ik het zo zeggen mag. Het is leuk om te zien hoe ze elkaar steeds aanvullen.Ze hebben zo’n 3 a 4 jaar meegedaan aan musicals. De 2 broers zijn tweelingen en veel dingen doen ze samen. Beide zijn nog aan een opleiding bezig voor schilder. Michael schrijft zelf de nummers die het duo ter gehore brengen.

Met school is het tweetal voor een goed doel naar Nepal geweest, toen hebben beide een eigen tekst geschreven op een nummer van de Alpenexpres. Toen heeft het duo dat gezongen in een bejaardenhuis en men was enthousiast, zodat Duo Mitchell & Michael er meer mee zijn gaan doen. Toen volgde het tweede nummer en het nummer “Als Limburger ben ik Geboren” is dan ook een echte knaller geworden.

Het duo is natuurlijk druk bezig om hun repertoire te vergroten en ter zijne tijd zullen we deze natuurlijk draaien op dit station. Zij zullen zich voornamelijk richten op Duitse en Limburgse nummers. Het zal dan gaan over eigen nummers maar ook covers.

Met het nummer “Als Limburger ben ik Geboren” heeft het Duo op nummer 1 gestaan in de Limburg-Expres top 20 en wij waren bijzonder trots deze jonge artiesten die pas een half jaar als duo optreden te overhandigen