Fabiola

Één van de dingen die onze Dj Maria niet wist van haar was dat Fabiola uit een gezin kwam van 12 kinderen en dat haar vader vroeg is te komen overlijden. Fabiola droomde al heel vroeg om te gaan zingen, zo rond haar 6 de levensjaar. Al vroeg leerde ze haar huidige man kennen, die zelfstandig is en een eigen bedrijf runt (stofferen) waar ook Fabiola haar taken in heeft. We kletste veel over de kinderen, waar we nog heel wat uurtjes mee vol hadden gekregen. Tijdens het Interview werd wel duidelijk dat haar kinderen heel belangrijk voor haar zijn.

Fabiola zingt heel graag en ze kan in haar zang al haar gevoelens kwijt en ze gaat er dan ook hellemaal in op. Haar repertoire bestaat voornamelijk uit Limburgse muziek, maar heeft er Duits talige nummers aan toegevoegd.

Tijdens het interview vroeg een luisteraar haar of ze een droom had om ergens op een groot podium te willen staan. Het antwoord verbaasde ons niet eens, haar streven was niet om op een groot podia te staan daar ze zich niet kon voorstellen om het hele land te moeten doorkruisen voor elke avond een optreden omdat ze toch veel bezig wilde zijn met haar kinderen en het ondersteunen van haar man met hun eigen stoffeerderij wat leuk lopende was.

Fabiola zou het wel leuk vinden om eens te mogen meedoen aan het LVK het Limburgs Vasteloavends Concour, hetgeen wat vele Limburgse artiesten willen of nog eens willen meemaken. Haar nummers werden ten tijden van het interview geschreven door Guus Smeets en als deze naam voorbij komt dan komt meestal ook de naam van Lei de Bruyn langs, dit schijnt een uitzonderlijke combinatie te zijn. We babbelen gezellig verder en we spraken over de optredens en ter sprake kwam dat Fabiola een graag gezien zangeres is, ook bij onze Belgische buren. Daardoor kwam er een vraag van een luisteraar of er veel verschil zat tussen het publiek in Nederland en België, maar Fabiola denkt dat de gezelligheid overal hetzelfde is en dat het publiek vrijwel hetzelfde reageert.

Wilt U meer te weten komen over Fabiola kijk dan eens op
www.muzikaallimburg.nl

Voor boekingen of neemt U liever Contact op met Fabiola zelf dan kan dat onder nummer 046-4352355