Hay Bodde

Hay kennen we als een persoon die heel veel dingen al heeft gedaan in zijn leven. Van de staatsmijn Emma tot aan hotel toe. Hij werkte in de wegenbouw, bij de PTT post, toen kocht Hay samen met zijn vrouw Nel een hotel (De Goudsberg) en werden zelfstandig, hetgeen altijd een grote droom was. Na drie jaar vertrokken ze samen naar Berg en Terblijt naar een hotel met Restaurant, maar dit was uiteindelijk niet wat Hay zocht.

Na drie maanden te hebben rond gezworven ( Zeeland, Schin op Geul, Lloret de Mar, Benidorm) kochten Hay en zijn vrouw het hotel “Huis ter Geul” in Valkenburg. Door de ziekte van zijn vrouw moesten beide het besluit nemen om hier afscheid van te nemen omdat het beter was voor haar gezondheid. In deze periode begon Hay met zingen. En op dat moment kwam Lunchroom “de Looier” in Gulpen in handen van Hay en Nel.

In Valkenburg bracht Hay en zijn Hertjes (Nel en Edith) “het Carnavalswelske” uit, daarmee had Hay de kunst van het zingen en het plezier eraan dan ook goed te pakken. Zijn eerste cd is getiteld “in Vogelvlucht” hierop werden leuke liedjes pgenomen met de titels “Doorzakke”, “Mit de sjaal om in de slalom” en “Benkske aan de Maas” . Natuurlijk volgde er meer, zoals de cd “Gaef mich ee Pilske”,

“Dit bin ich” met maar liefst 10 titels en “Zonger meziek Geine lol”.

Natuurlijk begrijpen we dat we jullie nieuwsgierigheid hebben opgewekt, kijk dan wederom op http://www.muzikaallimburg.nl/ . Of luister gewoon naar www.limburg-expres.nl , dan kunt U live luisteren naar Dj Hay Bodde tijdens zijn gezellige programma “Zonger muziek geine lol”.

Ons rest nog te zeggen Hay dank je wel en veel succes met alles wat je doet en nog gaat doen, en hopelijk zien we je ooit eens staan in de finalen van het LVK.