Hugo Peeters

Telefonisch interview Hugo Peeters. Om 11.00 uur hadden we telefonisch contact met Hugo, Hugo is ten tijde van het interview 38 jaar, komt uit Gendt. Dit ligt tussen Arnhem en Nijmegen. Hugo is getrouwd en heeft 2 kinderen van 6 en 3 jaar.

Hoe is de zangcarrière begonnen bij Hugo? Hij bracht menig uurtje door op zijn slaapkamer om daar lekker muziek te draaien. Met een oude zaklamp die omgebouwd was tot microfoon stond hij uren te zingen en oefenen. Bij familiefeestjes als er een band speelden dan zat hij meestal de hele avond bij of op het podium.

En als je dan ouder word is het ook tijd voor een eigen cd of plaat te maken. Dit heeft Hugo dan ook gedaan, heeft inmiddels al 3 albums op zijn naam staan. Deze 3 albums zijn dan ook opgenomen bij Lei de Bruyn in Kerkrade.

De inmiddels verschenen albums van Hugo zijn getiteld: In kleur, lekker op dreef en hemels.

In 2004 is Hugo begonnen bij Lei De Bruyn in de studio. Onze DJ Mark vraagt aan Hugo wie vroeger zijn idool was, waarop Hugo antwoordde: “Arne Jansen was vroeger mijn idool”.

De volgende vraag kwam van onze vaste luisteraar Els uit België, Of Hugo wel eens een duet zou willen zingen. Dan verteld Hugo dat hij al eens een duet heeft gezongen met Milou en het nummer wat ze samen hebben gezongen heet “samen met jou”.

Op de vraag van onze collega DJ Mark of Hugo uit een muzikale familie komt, antwoordde Hugo “Ik kom niet uit een muzikale familie”. Wij vroegen Hugo of hij al een kerstnummer heeft, maar daarop zei Hugo, dat hij geen kerstnummer heeft. Misschien zou dat wel iets voor de toekomst kunnen worden. Hugo schrijft Songteksten zelf, maar ook Guus Smeets, Lei De Bruyn en Hans Wiggen schrijven voor Hugo.

Zouden jullie in contact willen komen met Hugo dan kan dat via zijn eigen website: www.hugopeeters.nl Heb je nog een vraag of wil je Hugo boeken dan kan dat via een mailtje naar info@hugopeeters.nl en een beller is sneller en kan natuurlijk ook via 06-28070100

Hugo Vriendelijk bedankt namens het team van de Limburg-Expres en we hopen je snel persoonlijk te ontmoeten ergens.

Wij danken: Hugo Peeters en Interviewer Dj Mark