Jean Corvers

18-12-2016 

Vandaag hebben we Jean Corvers in de studio. Jean nam zijn vader mee die het allemaal heel erg gezellig vond. Wilbert nam het interview af.  Jean Corvers had altijd al een passie voor muziek. Ruim een jaar was hij de manager van een artiest uit Limburg. Door meer met muziek bezig te zijn werd al snel duidelijk dat hijzelf ook talenten had op het gebied van muziek.  Soms probeerde Jean een tekst uit en publiceerde het resultaat via facebook waarop vaak leuke en stimulerende reacties op kwamen. Jean speelt gitaar en schrijft teksten voor zijn eigen songs maar ook voor andere zangtalenten.

Jean is altijd zelfstandig geweest en is eigenaar van een caravanbedrijf en zijn vrouw Marie-Louise bezit een kledingzaak. De kledingzaak zal in 2017 worden opgeheven. Jean heeft 2 lieve dochters en een van beide heeft ook reeds een nummer ingezongen. Jean is een familiemens en zeker ook een gevoelsmens hetgeen in zijn teksten terugkomt. Voor het eerst ontdekt hij de muzikale talenten en daarmee ook een nieuwe ik.

Nu Jean ook al manager was voor een andere artiest kan hij dit goed gebruiken in zijn eigen artiest zijn en soms zelfs merkt hij dat sommige van zijn eigen adviezen niet altijd even makkelijk toe te passen zijn, zo meld hij met een brede lach op zijn gezicht.

In de toekomst wil Jean ook graag zijn manageractiviteiten weer oppakken, maar nu eerst zal er een release komen van zijn eerste cd. Deze release zal op een andere dan de gebruikelijke manier gepresenteerd worden. Er zal een borrel worden georganiseerd aan de Vogelsankweg 165 te Landgraaf dat is het adres van zijn caravanbedrijf, waar de mensen al vooraf kennis kunnen maken met de muziek. Duidelijk zal zijn dat Jean zich op een hele andere manier zich aan het publiek wilt voorstellen. Hij doet alles net een tikkie anders. Op dit moment zijn er 5 officiële opnames en 2 worden in de navolgende week opgenomen.

Jean heeft in samenwerking met Savanah Davis een stichting opgericht met grootse plannen. Stichting start muzikaal talent. Door langdurige ziekte is de stichting nu even op een waakvlammetje gegaan, maar zeker niet uitgeblazen. Deze stichting zal later de beloftes en de doelen weer gaan nastreven of in elk geval een deel ervan. Het was de bedoeling jong of nieuw talent te ondersteunen en te bevorderen.

Jean heeft onlangs zijn eerste echte Buhne ervaring opgedaan en dit is slechts het begin. Wij zullen nog heel veel van Jean horen en wij zullen hem zeker nog eens uitnodigen in de studio om hem op de voet te volgen.  Luister zeker ook eens het complete interview inclusief de muziek.

Jean ga zo door en bedankt voor je komst in de studio.


Wil u Jean volgen dat kan via facebook  Jean Corvers Facebook