John Heesakkers

John is 45 jaar jong en werkt in de bouw als meewerkende voorman. We vroegen of John getrouwd was, waarop hij antwoordde dat hij momenteel 23 jaar geleden met zijn vrouw, Wilma, gehuwd is. Hij heeft één zoon, Sandrino. Hij is 21 jaar oud en een schoondochter, Daisy. John heeft op het moment één 2-jarig kleindochtertje, Kyenna, en nog één kleinkind op komst. Zijn zoon is ook de manager van John Heesakkers. John vertelt hij dat Sandrino altijd meegaat naar optredens en dergelijke. Sandrino houdt net als zijn vader van Nederlandse muziek, en kan zelf ook zingen.

Op zijn 14e is John begonnen als DJ in cafés en verschillende feesten en partijen, waar hij soms wel eens liedjes deed zingen. Hij heeft ook diverse jaren gedraaid bij een internetradio. Bij deze gelegenheden zong hij wel eens een liedje.
Toen besefte hij 1,5 jaar geleden dat hij toch wel verder wilde in de zang.

John: ‘Mijn eerste nummer dat ik heb opgenomen heet “Ik hou van jou”, geschreven voor zijn kleindochtertje.
Dit nummer had hij opgestuurd naar Radio NL en werd hij eerste. Hiermee heeft hij de Radio NL-trofee gewonnen!

In totaal heeft John 4 nummers geschreven:
“Ik hou van jou”
“Tikkie, Tikkie (vrij met mij)”
“Je bent de liefste”
“Boem, boem slaat mijn hart”

Natuurlijk vroegen wij ook of hij een voorkeur had in de taal waarin hij zingt, waarop zijn antwoord was dat hij liever alleen Nederlands zingt. Hij heeft een brede smaak in muziek, houdt hij ook van Engelse, Limburgse en Duitse muziek, maar zelf zingt hij dus alleen in het Nederlands. John verteld dat hij ook zelf zijn liedjes schrijft. Als hij thuiskomt van zijn werk of in de auto zit, en er schiet hem iets te binnen voor een nieuw liedje, neemt hij het altijd even op op zijn telefoon.

Mark vroeg ook aan John of hij idolen had. John: ‘Ja, mijn idolen zijn toch wel Django Wagner en Willem Barth.’ Hij heeft thuis zijn eigen studio waar hij van tijd tot tijd nummers opneemt en jingles maakt, die onder andere ook bij ons station te beluisteren zijn. Presenteren van een programma vindt hij ook leuk. Dus in principe het DJ zijn, ligt hem nog steeds wel.

Op youtube staat onze John in de TIP 25, momenteel op nummer 1!! Het nummer “boem, boem slaat mijn hart” wordt dan ook de explosieschijf genoemd. Willen jullie hem steunen om op nummer 1 te blijven staan, dan kunnen jullie op de volgende link klikken! Hoe vaker het liedje wordt beluisterd, hoe hoger zijn positie.

Hebben jullie na dit interview interesse gekregen om hem te boeken, of een CD te kopen, kan dat natuurlijk!

CD’s zijn al te koop voor €4,- per stuk.

Mailen voor boekingen of om de cd te kopen kan altijd via:
zangerjohnheesakkers@hotmail.com
of even bellen naar:
06 53 20 88 54

Hij is natuurlijk altijd te vinden op
www.johnheesakkers.nl
John en Sandrino bedankt voor jullie komst naar de studio van Radio Limburg-expres.nl.