Jordy Swillens

28 November 2010

Jordy is een vrijgezelle jongeman van 27 jaar, afkomstig uit Houthem, Jordy is werkzaam bij een leuk reisbureau in Maastricht. Daar werkt hij als reisadviseur. Jordy staat bekend als een feesteling die houdt van het Limburgse Carnaval, Jordy is soms niets te dol, altijd wel voor een leuk grapje te vinden. Jordy schreef al nummers voor andere artiesten en in 2006 dacht Jordy laat ik eens meedoen aan het Leedjes Concours in Valkenburg, dat deed hij dan ook met het nummer Fieske in de Fietenboet voor het concours van 2007, waarna vrij snel het eerste album uitkwam. Vroeger deed Jordy al mee in Playbackshows als Andre van Duin en Urbanus. Jordy schreef ook een nummer voor Greun Leech met de titel de Beessies die vervolgens een derde plaats ermee wisten te bemachtigen.

Jordy schrijft de liedjes voor zichzelf maar ook voor andere zangers/zangeressen. Ook heeft Guus Smeets een nummer geschreven voor Jordy en de opnames worden gemaakt door Lei de Bruyn van Royal Music Productions Kerkrade. Natuurlijk hoopt Jordy dit jaar, dus eigenlijk het jaar 2011, een leuke plaats te bemachtigen in het LVK met het nummer Gans Limburg Sjpringk.

Er is heel wat gelachen tijdens het interview, zowel Dj Mark als Jordy waren druk verwikkeld in leuke en grappige gesprekken, hetgeen na het interview nog wel een tijdje doorging. De gezelligheid kon niet op, de tijd echter wel. Het was weer eens zo’n typisch gezellig interview, zoals we de afgelopen 2 maanden op de zondag hadden. Helaas sluit Jordy deze reeks voor het jaar 2010, maar we zullen de interviews in Januari 2011 weer voortzetten, met andere leuke artiesten. Maar nu weer even terug naar Jordy, natuurlijk is het absoluut de moeite waard een cd aan te schaffen, van deze geweldige en gezellige artiest. Hij moet beslist in jullie collectie, dat is een ding wat zeker is.

Zijn Cd’s te bestellen via www.jordyswillens.com voor 8,99 euro en voor 5,99 euro voor De tent steet op d’r kop, natuurlijk kunt ook ook terecht op www.legaldownload.net Om Jordy te boeken voor feesten en partijen kunt u direct bij Jordy terecht www.jordyswillens.com.

We vroegen Jordy wat zijn meest leukste, grappigste of indrukwekkendste optreden was, waarop Jordy vrijwel gelijk antwoordde, dat dit zijn optreden met diverse artiesten uit Valkenburg was, op het Walramplein, tijdens de opening van Het Auw Wieverbal in 2010, samen brachten ze het toepasselijke nummer veer zint Auw Wiever waarbij Jordy, Rowena , Sacha, Ken en Bob Heugen en de Auw Wiever het hoogste lied zongen. Op dit grote podium voor zoveel mensen te staan, had wel een diepe indruk achtergelaten op Jordy en is zeker voor herhaling vatbaar.

Bij ons heeft Jordy ook een diepe en indrukwekkende indruk achtergelaten en we hopen hem heel snel weer terug te zien bij een optreden of onder het genot van een kopje koffie hier in de studio.

Wij danken iedereen die geluisterd en meegewerkt hebben bij dit interview.

Jordy Swillens Bedankt!!!!!