Kevin Heiman 2016

Kevin is begonnen met zingen op 13 jarige leeftijd. Vanaf een hele jonge leeftijd was Kevin geboeid van de muziek. Zijn ouders hadden een etherpiraten station en daar mocht hij al af en toe een liedje zingen. Op 13 jarige leeftijd deed Kevin mee aan de eerste talentenjacht, daaruit ontstond veel media aandacht omtrent Kevin en zijn eerste singel was een feit. Kevin nam 2 nummers op in Het Limburgs, maar al snel ontdekte Kevin dat Nederlandstalige muziek beter bij hem paste.

Het eerste Nederlandstalige nummer “Mama, jij bent mijn nummer 1” was een succes en trok veel aandacht net als ook het nummer “Pak jij je koffers maar”.

Het derde nummer was een winnend nummer van de Radio NL Trofee en toen werd het heel druk rondom Kevin. Kevin is inmiddels professioneel bezig. Hij krijgt zangcoaching van Harold Verwoert.

Kevin schrijft zelf teksten wat een onderdeel vormt van z’n inkomen, het zingen is het andere deel wat hij ook gelijktijdig als hobby ziet. Zijn recente singel “geen grotere liefde”, is geproduceerd door Frank van Etten. Dansen in de zon is geproduceerd door Harold Verwoert, de videoclip was een productie van Karl Kaspers.

Kevin heeft optredens door het hele land, alleen in zijn eigen provincie wordt hij minder gevraagd, maar daar gaat nog aan gewerkt worden, mede door nog eens een dialectnummer op te nemen.
Het is ook best wel denkbaar dat Kevin een Carnavalsoptocht zal meelopen met internetradio Limburg-expres.

In 2015 startte Kevin bij platenmaatschappij ABC Entertainment, waar hij nu nog steeds goede zaken doet. Hij gaat al heel snel een nummer opnemen bij Royal Music Productions te Kerkrade. Wij zijn heel benieuwd naar het resultaat. Dit is 1 van de 2 singels die in 2016 nog worden gelanceerd.

Wat heeft Kevin geleerd over zijn mogelijkheden als zanger? Je zult er zelf voor moeten gaan. Je moet je zelf je gezicht laten zien, contacten leggen en gewoon jezelf blijven. Als je eenmaal jezelf onder aandacht hebt kunnen brengen dan krijg je gelukkig steeds meer hulp. Hulp is natuurlijk altijd welkom en daar is Kevin heel blij mee. Wat vonden wij van Kevin? Kevin is een jongen die het succes verdient en zijn schouders eronder zet. Wij bedanken hem dat we even in zijn wereld mochten kijken