Limbo-Express

Erwin en Huub vormen samen het duo Limbo-Express sinds 15 jaar. Het duo is een zijn echte stemmingsmaker, die met de Carnaval heel actief zijn. Echter ze maken niet alleen Carnavalsmuziek. Samen vormen ze ook de basis van hun nummers. Reeds 11 jaar bestaat er een zeer actieve fanclub waar u natuurlijk altijd lid van kunt worden. Er worden dan ook leuke extra’s geboden door een fandag, leuke kortingen en de nieuwsbrieven.

De grootste fan Lilian is aanwezig bij het interview ze is een constante begeleidster en zorgt voor op zijn tijd een drankje tijdens de optredens, verzorgt een veilige heen en terugreis onder weg naar en van optredens. Het interview was nog gaande en terwijl stond er al een leuke foto op Facebook.

Erwin is trotse papa van 3 kinderen en Huub van 2 kinderen opvallend tellen ze de kinderen gelijk bij elkaar op en ze zeiden ‘wij hebben samen 5 kinderen’. De kinderen zijn zelf niet muzikaal en allemaal boys.

De eerste hit die uitkwam onder de naam Limbo-express was het nummer ‘Enne?”Bij de talrijke mooie nummers bevinden zich ook de nummers wolken op confetti en Zumba aus Tirol wat gebaseerd was op de nieuwe rage. Dit nummer was ook zeer succesvol.

Erwin en Huub schrijven niet alleen nummers voor hun zelf maar ook voor aanstormende jonge talenten. Uit ervaring weet ik dat ze deze artiesten voor laten gaan om zich te promoten en ze volgen hun muzikale vrienden op de voet. Reeds 2 keer heeft een nummer geschreven door Limbo-Express gewonnen bij het LVK

Huub werkt bij een Telecom bedrijfje, Erwin werkt parttime bij Tv Maastricht en combineert dit met zijn taakjes als huisman. Het interview op zich was gezellig. Natuurlijk was Limbo-Express geen onbekend duo voor ons. We hebben in het verleden al enkele optredens van hun gehad tijdens een van onze avonden. 

Ze zijn steeds Hartelijk en Spontaan.

Regelmatig wordt er ook over en heen gemaild over nieuwe nummers en jonge artiesten. Bij onze carnavalshit verkiezingen zitten ook elke keer Limbo-Express creaties bij, door hun geschreven en samengesteld voor artiesten die zeer zeker ook promotie kunnen gebruiken. Net als Limburg-Expres steunen Limbo-Express graag artiesten en geven hun wat extra aandacht..

Bedankt Limbo-Express voor de gezellige ochtend en dat we even in jullie wereld mochten rondkijken en onze luisteraars te laten horen dat jullie goede zangers zijn en een tof Duo.

U wilt toch zeker ook een leuk Feestje met Limbo-expres? Fan Worden? Facebook vriendje worden? De Website bezoeken?
Info aanvragen of een cd bestellen? www.limbo-express.nl