Marleen Mols

Marleen Mols noemt zichzelf “de Duizendpoot” die op vele gebieden actief is. Op het gebied van muziek, evenementenorganisatie en houdt zich bezig met goede doelen. Marleen noemt zichzelf het liefste Marleen als zangeres en voor al haar andere activiteiten kent men haar als Marleen Mols. Marleen was op school al steeds een uitschieter op het gebied van zang, met de leeftijd van 13 jaar bezocht Marleen talentenjachten en won deze dan ook regelmatig.

Toen Marleen verkering kreeg moest ze ontdekken dat haar vriendje het niet zo leuk vond dat Marleen in de spotlight stond, dus besloot ze voor haar huidige man te kiezen. Op een veel latere leeftijd, dan spreken we over een leeftijd van 40 jaar pakte ze de draad opnieuw op. Na al die tijd moeder te zijn geweest starten ze dan ook met haar huidige carrière. Er werden duidelijke afspraken gemaakt dat haar man Geert bij alle optredens aanwezig zou zijn. Marleen is actief geweest als zangeres met de Broensoemer Spatzen. Marleen Heeft 2 keer het Leedjesconcour gewonnen. Tevens heeft ze een duo gevormd met Ron, voormalige toetsenist van de Peanuts. Ron besloot toch om alleen door te gaan uiteindelijk. Zo kwam Marleen terecht bij Studio Royal Productions van Lei de Bruyn en begon haar eigen solocarrière

Marleen Swingstar is een evenementenorganisatie die artiesten begeleid naar optredens, Marleen Swingstar is er speciaal voor beginnende artiesten en hier krijgen de artiesten een extra begeleiding. Onze interviewer Mark vroeg Marleen wat de belangrijkste eigenschap was van een goede coach, dat was ervaring. Marleen noemde zichzelf de beste ervarings deskundige. Marleen vreest als men de handen niet ineen slaat, dat men dan steeds dezelfde artiesten op het podium ziet en er net wat meer talent zit hier in Limburg.

Marleen komt uit een muzikaal gezin, haar moeder zong elk liedje mee, al dan niet altijd precies op toon. Vader is bijzonder trots op dochterlief, 2 broertjes en 2 zusjes. In 2002 kwam Marleens eerste album uit “Gewoen Gelök” en binnen een jaar gevolgd door een 2de album van 6 nummers. De nummers van Marleen worden geschreven door haar zelf maar ook door Guus Smeets, Frans Hermans en Guus Steinen. Haar cd’s zijn gewoon bij de bekende platenzaken te verkrijgen en ook via Marlstone, evenals bij Marleen zelf.

Wilt U meer te weten komen over deze veelzijdige artiest bezoek dan eens de website http://www.streektaalzang.nl . Er is zeer zeker veel te vertellen over Marleen Mols dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen. Wij bedanken Marleen natuurlijk voor haar bijdrage aan dit interview en wensen haar natuurlijk veel succes met al haar bezigheden.