Mesjieu Maurice

Mesjieu Maurice is een zanger die ongeveer 11 jaar geleden begonnen is met 1 nummer en al snel dacht Maurice “Het zou toch veel leuker zijn als ik wat meer zou kunnen zingen dan telkens maar dat ene nummer!”. Maurice voegde er wat covernummers aantoe. Hij is niet alleen zanger maar ook een entertainer. Hij heeft verschillende karakters gespeeld, sinds 3 jaar treedt Mesjieu Maurice op met een comedy act als Eddy Wally. De naam Mesjieu Maurice is bewust gekozen omdat Maurice toch een zwak heeft voor Frankrijk, hij heeft dan ook menige (miniatuur) eifeltorens in zijn woning staan. Mesjieu Maurice is kok van beroep en werkt in een particuliere woonzorg voorziening, als horecamanager en natuurlijk kok. Mesjieu Maurice is niet getrouwd of verloofd.

Hij is een levensgenieter en is zich er duidelijk van bewust dat elke dag wel eens de laatste kon zijn. derhalve geniet hij dan ook van elke dag. Tijdens het gesprek kun je kennismaken met het grote gevoel van humor. Zijn ouders zijn ook muzikaal. Maurice zingt voornamelijk Limburgs, maar hij zingt ook Nederlandse nummers. Ook heeft Maurice een Engelstalig nummer op willen nemen maar bij nader inzien klonk het Engels toch niet zo als hij had gehoopt, derhalve heeft hij besloten om het aan de kant te zetten. In de toekomst gaat Maurice nog wat Duitstalige nummers opnemen.

Tijdens het interview hebben we veel gelachen en veel plezier gehad. Maurice vertelde dat hij een clipje heeft opgenomen op een boot, waarbij ze diverse keren opnieuw moesten beginnen omdat Maurice een beetje last had van zeeziekte. Mede door de lekkernijen die Maurice genuttigd had. In totaal zijn er maar liefst 14 videoclipjes opgenomen op veel verschillende plekjes en plaatsen en zelfs op diverse vakantiebestemmingen. Mesjieu Maurice gaat ook vaker mee met artiestenreisjes van Marleen Swingstar.

Mesjiue Maurice heeft een duet opgenomen met Marleen waarbij Marleen de tweede voice zingt. Ook heeft hij een cd opgenomen met Joelle en Maurice ieder hun eigen nummers hebben opgenomen. De opbrengst kwam ten goede van Care4kids. Maurice komt vaker in Café “de Chantal”in Valkenburg. In dat Café kun je zelf gaan zingen of een instrument bespelen, de mensen maken daar zelf dus de muziek. Mesjieu Maurice heeft daar Joelle ontmoet en vervolgens hebben ze de handen in elkaar geslagen voor het goede doel.

U kunt meer informatie vinden over Mesjieu Maurice op zijn eigen website www.mesjieumaurice.nl .

Wij hebben ontzettend genoten van deze geweldige zanger/entertainer. Wij danken Maurice voor de gezellige morgen en wij gaan zeker nog veel van hem horen. Maurice succes met alles wat je doet….Bedankt!