Mister Parkstad

Mister Parkstad ook wel bekend onder de Naam Ger Wetzels afkomstig uit Nieuwehagen. Een zanger die alles in eigen handen heeft. Maakt zelf zijn opnames. Zingt puur voor zijn plezier. Vrijwel alles pro Deo voor verzorgingshuizen en voor oude mensen. Nu hier in de studio aanwezig met zijn vrouw die meegeniet van het interview maar ook zeker zijn muziek.

De tijd vooraf aan het interview zo vertelt Ger, dat hij de afgelopen tijd veel gezondheidsklachten heeft gehad. Hem troffen meerdere Hartaanvallen, hij een operatie achter de rug heeft en verdere onderzoeken nog nodig zijn. Hij gaat nu toch weer de draad oppakken en op zijn agenda staan nu weer een paar optredens. Ger neemt niet zomaar elk optreden aan, belangrijk is dat hij bij alles wat hij moet gaan doen plezier heeft.

Ger zingt vooral Duitse schlager, van dat soort dat iedereen bekend in de oren klinkt en lekker kan mee sjoenkelen en mee kan zingen. Zeer zeker voor zijn doelgroep de ouderen. Natuurlijk zingt Ger ook Carnavalsmuziek, enkele Nederlandse en in de toekomst wellicht ook steeds meer Limburgse muziek.

In het dagelijkse leven is deze doelgroep ook belangrijk. Ger werkt voor de Meander en zorgt dat ouderen naar hun dagopvang/dagbesteding komen. Dagelijks is hij de chauffeur voor mensen, die in de leeftijd van 70 jaar en ver daarboven. Het is duidelijk te merken dat hij daar erg trots op is.

Al heel vroeg in zijn leven begon Ger met zingen. Net zoals vele zangers begon ook hij in een zangkoor. Daar is hij terechtgekomen na zijn eerste Heilige Communie. Ger maakte ook deel uit van een Trio en later van een Duo.
Het valt dan vaak niet mee om afspraken overeen te stemmen en in te houden. Herhaaldelijk kwam hij voor een blok te staan, dat zijn gezangpartners zijn afspraken niet kon aanhouden, daarom besloot Ger ook nu gewoon solo te gaan zingen

2 jaar inmiddels zingt Ger nu solo. Hij kan nu zelf zijn eigen voorkeuren en afspraken maken Doet alleen optredens wat hij leuk vind, Ger vind dat plezier voorop staat of dat nu Pro Deo optredens zijn of betaalde optredens. Het is en blijft zijn hobby. Ger zal de komende tijd enkele nummers opnieuw opnemen en nieuwe nummers in zijn repertoire toevoegen.

Dank je wel Ger voor de gezellige babbel en veel succes!