Monique zangeres met een hart

en tijde van het interview is Monique 36 jaar. Met 8 jaar was Monique begonnen met zingen, in een kinderkoor te Eygelshoven. In 1992 is Monique bij een showkoor gegaan. Dat heeft ertoe geleid dat zingen nu een grote passie oor Monique is geworden(buiten haar eigen familie dat is natuurlijk ook een grote passie)
In het dagelijks leven werkt Monique bij een verpleeghuis. Monique zingt het liefst in het Nederlands, omdat Monique haar hart op zo het best laten spreken, vandaar ook de naam”De zangeres met een hart” Op 24 september 2011 had Monique haar eerste cd presentatie gehad die in handen was van Henry van Wijmeren. Samen met Henry heeft Monique ook een duet opgenomen, waar ze erg trots op is. Binnenkort is deze helemaal gereed en kunnen we hem hier op Limburg-Expres gaan draaien.

Monique is ook actief bij M.K entertainment. Dit doet ze ook met heel haar hart. Ze vermelde er zelfs bij dat ze altijd voor M.K. Entertainment tijd zou blijven maken, al zou ze het ook heel druk krijgen. Natuurlijk heeft Monique ook hobby’s, haar grootste hobby is toch wel muziek en zingen. Dat staat echt centraal. Monique heeft ook bij een radio in België haar eerste nummer 1 behaald. Heeft u vragen aan Monique dan kan dat via onderstaande website:

www.dezangeresmeteenhart.nl

Wij danken:

Zangeres Monique voor haar komst naar de studio