Nick Gilissen

Nick is een veelzijdig ruim denkend persoon, bij wie een gezond en een gelukkig leven op de eerste plaats staat.


Zijn gevoelens uit hij in zijn muziek. Door sommige liedjes raakt hij zelfs geëmotioneerd. Naast het artiest zijn is Nick ook financieel adviseur in de uitvaartverzekeringen. Waar hij natuurlijk serieus en zorgvuldig mee te werk gaat.

Zingen en zijn beroep zijn natuurlijk 2 tegenpolen Nick kan al zijn gevoelens kwijt in het zingen. Hij vind het chique om feestnummers te zingen, maar ook nummers met een boodschap.

De muziek is een soort Therapie zegt Nick. Toen pa overleed vond hij een paar liedjes die zijn vader geschreven had
dit was zijn inspiratie om te gaan zingen’, In 2006 mocht Nick dan zijn eerste album presenteren met de titel Veur Uuch.

Nick is geen geboren en getogen Maastrichtenaar. Hij is op 6 december 1979 geboren te Stein. Na zijn eerste levensjaar daar te hebben door gebracht heeft hij vervolgens half Zuid Limburg bewoont. Plaatsjes zoals Neerbeek, Schinnen, Treebeek en Heerlen ontbreken daar niet aan. Anno 2013 woont Nick dus in Heerlen.

Mensen die Nick willen volgen of zelfs iets willen vragen kunnen dat doen via Facebook wat voor hem als een soort verslaving heeft uitgepakt. Hij staat op met face-book en gaat er ook mee naar bed.

Wij bedanken Nick Gilissen voor zijn mooie muziek en de komst naar de studio