Over Ons

Over ons station

Limburg-Expres is de juiste keuze als je houd van Limburgse, Nederlands- en Duitstalige muziek. Engelse muziek is niet uitgesloten, maar beperkt te beluisteren. We hebben bewust onze eigen doelgroep luisteraars gekozen. House, techno en hardrock zal bij ons sterk worden vermeden. Onze radio is gevestigd in het Zuid-Limburgse heuvelland. De meeste dj zijn woonachtig in Limburg. Luisteren naar Radio Limburg-Expres is gratis en u bent ons niets verplicht. U luistert waar en wanneer u wilt.

Internetradio is de toekomst van de radiowereld. Je kunt overal luisteren via je pc, laptop via een echte internetradio of met de moderne middelen zoals een Smartphone of een tablet en in de toekomst ook via een autoradio. Ons team is samengesteld uit mensen die hobbymatig met of zonder ervaring zich hebben aangesloten bij onze vereniging. De samenstelling zal af en toe variëren. Afhankelijk van de persoonlijke omstandigheden en de interesse van de dj maakt deze deel uit van ons team.

U bent van harte welkom, 24 uur per dag. Wij luisteren graag naar uw wensen wanneer u een leuk nummer aanvraagt en wij zullen dan ook proberen het gevraagde nummer te draaien. Past het niet binnen onze doelgroep, zullen we u vragen een aangepaste keuze te maken. Non-stop uitzendingen proberen we te voorkomen. Wij zijn dan ook dagelijks van 08:00u tot 24:00u Live. Dit station is onze hobby en ons station is dus niet bedrijfsmatig.

Sinds 2007 promoten we Limburgse muziek door in elk programma een aantal artiesten uit Limburg te draaien en promotieavonden waar artiesten hun repertoire ten gehore mogen brengen. Deze avonden zijn vrij toegankelijk voor onze luisteraars en niet bedoeld om gelden op te halen voor ons station of andere doeleinden.

Wij wensen u veel luisterplezier namens het hele team,

Limburg-Expres

 www.limburg-expres.nl