Patrick Morris

Geboren en getogen in Maastricht, ten tijde van het interview 43 jaar jong. Samen met zijn vriendin Maike hebben ze 5 kinderen, een tweeling 2 jongens van zichzelf, 3 kinderen van zijn vriendin Maike. Reeds 27 jaar kennen ze elkaar reeds.

Patrick is begonnen te zingen als hobby bij feestjes van de plaatselijke voetbalclub, pakte vaak in de kantine van de voetbalvereniging de microfoon en begon te zingen. Het zingen is voor Patrick dan ook nog steeds een hobby. Zijn voetbalschoenen heeft hij 3 jaar geleden vaarwel gezegd. Onze collega Dj Mark vroeg dan ook of Patrick vroeger een idool had,

Patrick antwoordde: “Mijn idool was vroeger Elvis Presley, omdat hij veel verschillende muziek had”. Ook nu heeft Patrick nog een idool: dat is Erwin vaan het Merretkoer vanwege zijn Limburgse muziek. Patrick zingt alleen maar in het Limburgs (Maastrichts plat). Patrick houdt van veel muziek van classic tot moderne muziek, maar zal altijd Limburgs blijven zingen.

Mark vroeg aan Patrick of hij al eens een duet heeft gezongen met een andere artiest. Het antwoord van Patrick was: “Nee, nog niet en zou dit wel eens graag willen doen”.

Patrick antwoordde hierop: “Ik zou dat zeker graag willen en mijn droom is dan ook met de Maastrichtse koningin Beppie Kraft een duetje te zingen, dat zou natuurlijk heel mooi zijn”.

De vraag van Chirley was of Patrick ook wel eens samen zingt met zijn vriendin Maike? Het antwoord is: “We zingen niet samen, doen dit wel onder de douche .. ! Mark vroeg Patrick of hij uit een muzikale familie komt: Patrick komt zelf niet uit een muzikale familie, de opa van Patrick (moeders kant) was een echte entertainer, het muzikale talent heeft daarom ook Patrick van zijn opa.

Een Carnavals nummer opnemen heeft Patrick wel al overwogen, maar het is er nog nooit van gekomen. Patrick is zoals de meeste Mestreechteneers / Limburgers een echte carnavalsvierder, hij heeft dan ook in de aanloop naar Carnaval vaker optredens, Tijdens 3 dolle dagen treedt Patrick niet op, zodat hij zelf van de dolle dagen kan genieten en vieren.

De Teksten die Patrick zingt, heeft hij zelf geschreven, maar ook zijn schoonbroer vindt het leuk om nummers te schrijven voor Patrick. Patrick heeft op dit moment 2 cd’s uit gebracht en zijn dan ook te koop voor 6,00 euro.

Deze zijn te bestellen via zijn mail adres pc.moris@home.nl. Wie Patrick wilt boeken dat kan via www.mabirecording.com of via telefoon 0651306432. Op youtube kunnen jullie Patrick Moris bekijken, daar staan 3 leuke filmpjes van deze geweldige zanger P@trick Moris. We zullen zeker nog meer van Patrick Moris gaan horen in de toekomst bij Internetradio www.limburg-expres.nl en zeker ook op een artiestenparade van onze radio zal Patrick snel nog eens te bewonderen en te beluisteren zijn.

Wij danken Patrick en Maike voor hun komst en we hopen dat ze het gezellig vonden. Wij hebben genoten en weten dat we er een vriend bij hebben.
Wij danken: Patrick Moris en Maike voor hun komst naar de studio