Peggy Lassouw

Peggy Lassouw een zangeres geboren in Den Helder. Woonachtig in Maastricht en moeder van 2 kinderen, waaronder inmiddels een jonge dame van 18 jaar en een jonge heer van 15 jaar. Peggy Lassouw-Jacob echtgenote van Willy Lassouw sinds meer dan 29 jaar samen en 19 jaar getrouwd.

Peggy een trotse medewerkster van Post.nl. Doet haar werk met veel vreugde en heeft leuke collega’s en dat maakt het nog gezelliger. Haar werk in de horeca heeft ze vaarwel gezegd.

Haar hobby is zingen, haar droom is een Duet opnemen met een Nederlandse Artiest. Haar Favoriete kroegie is Café ut Kolke. Peggy is een opgewekte vrouw, die graag van het leven geniet en brengt dit graag over op haar publiek. Tijdens het interview is het net of we haar al heel lang kennen.

Haar eerste cd werd gepresenteerd in 2008. Nu heeft ze 2 albums op haar naam en een cd Singel. Op 15 september 2013 zal een 3 de album worden gepresenteerd. Tijdens het straatfeest naast café ’t Kolke. Dit zal een verzameling zijn
van wat reeds opgenomen nummers en nieuwe nummers. 2 keer per jaar is Peggy te vinden bij de Rondvaart van rederij Stiphout. Hetgeen een steeds meer deelnemers trekt en een groot succes is en heel erg gezellig blijkt te zijn.

Wilt u de volgende keer mee? Bezoek dan regelmatig haar facebook

Facebook Peggy en Willy Lassouw

Peggy heeft nummers die je echt raken als je aandachtig de teksten beluistert. Als herinnering aan haar overleden vader heeft Peggy een nummer opgenomen zoals: Ut is nou veurgood veurbeij em Es iech steerkes aan den hiemel zeen zijn daar ook een voorbeelden van. Feestnummers is ook iets wat Peggy op de meest mooie manier ten gehore kan brengen. Enkele titels: Dit is wat iech wel en Iech zit in une Caffee. Neem zelf eens een kiekje en luister misschien eens via youtube.


Een voorbeeldartiest voor Peggy is Johnny Blenco. Hij was diegene die het nummer Kermisgelök Schreef voor haar
waar Peggy bijzonder trots op is. Natuurlijk is ze ook trots op de nummers geschreven door;

Lou Clemonts en Ludy Van Dijk
John en Danny Thoma
Eric Ghelen
Guus Smeets en Lei de Bruyn
en andere

Wij vonden het een fijn interview en we hebben haar beter kunnen leren kennen, daarom willen wij jullie zeker aanraden haar eens te boeken of een cd te bestellen verkrijgbaar bij Mediamarkt of Pebble Music. Bezoek ook eens http://www.peggylassouw.nl/. Voor een gezellig optreden op uw feestje of meer info kunt u bellen.

06-41497600 of vanuit het buitenland 0031-6-41497600
Mail naar: Info@Peggylassouw.nl
Wij bedanken Peggy en Willy voor de gezellige ochtend
Dank je wel je bent een Toppertje