Rowena

Vanuit Valkenburg kwamen Rowena en haar moeder Lianne naar de studio van Limburg-Expres. Rowena kennen wij als een leuke spontane meid. Een van de nummers die al geruime tijd voorbij komt is natuurlijk “Als Andre Rieu op de beeldbuis is”, maar natuurlijk nu ook het duet met Frans Theunisz, Loat os zingen van Limburg is natuurlijk regelmatig te horen. Rowena wordt 15 jaar in februari (2010) en heeft in 2009 een cd uitgebracht met 5 nummers.

Mocht u in het bezit willen komen van een cd, kunt u deze via onderstaande site bestellen. Rowena volgt een opleiding in Toerisme. De drie belangrijkste personen in haar leven zijn: haar moeder, haar vader en haar broertje

De drie belangrijkste personen in haar carrière zijn: Guus Smeets, Leo de Bruijn en haar manager (mama). Haar moeder helpt haar waar ze kan, regelt de boekingen en heeft zelfs een tweetal nummers geschreven die binnenkort opgenomen zullen worden en die jullie zeker via dit station vaak zullen horen. Samen reizen ze van optreden naar optreden en men mag wel zeggen dat ze niet alleen moeder en manager is, maar ook een vriendin die haar steunt en een gezellige sfeer heerst dan ook tussen de beide dames.

Rowena heeft een duidelijk doel voor ogen en geniet van de optredens. Ze beseft dat school erg belangrijk is voor haar, maar het meest geniet ze van de optredens en het bijbehorend applaus, dat ze zeer zeker verdient. Op haar cd-presentatie waren we zelf aanwezig en we mochten getuige zijn van haar enthousiasme en haar nauwe band met het publiek, hoe ze oogcontact hield met haar publiek, gewoon geweldig om te zien. Ze zong het nummer “Want vandaag”, waar ze persoonlijke band mee heeft omdat ze het op de begrafenis van haar oma zong en ze pikte zelfs net als het publiek een traantje weg.

Wij bedanken Rowena langs deze kant voor haar komst, haar hartelijkheid en voor haar prachtige muziek. Het was een gezellig en ontspannen interview, wij zullen nog veel van haar horen en we verheugen ons nu al op al haar nieuwe nummers.

Rowena en Lianne bedankt. www.zangeresrowena.com