Roy Rens

Roy woont in Venlo Blerick, is getrouwd met Mariëlle en hebben samen 2 kinderen. Roy heeft zo’n 10 jaar in een orkest gespeeld, en heeft bewust gekozen om een andere weg in te slaan omwille van zijn gezin. Het spelen in een orkest houdt toch in dat er veel gereisd moet worden en er daardoor weinig tijd overbleef voor het gezin. Zingen is nu de grootste hobby van Roy. Oma, moeder en vader waren allemaal muzikaal, ze speelde allemaal instrumenten. Roy speelde met name accordeon, toetsen en drums. Met 13 jaar deed Roy de eerste poging om te zingen. Later kwam Roy via Peter Dorpmans in een orkest terecht.

Vorig jaar is Roy actief begonnen met zijn solocarrière. Roy is in het dagelijks leven financieel planner en hij heeft een bank, verder heeft hij een aantal bedrijven in het verzekeringswezen. zoals U al doorheeft heeft Roy het enorm druk en des te meer geniet hij van het zingen in het weekeinde. Roy heeft bewust wat verschillende genre en talen gezongen om te kijken wat nu het beste bij hemzelf past. Zijn keuze is gevallen op Duits en Engels. Nu heeft hij contact met een tekstschrijver uit Duitsland. Roy gaat nieuw nummer opnemen, geschreven door de tekstschrijver van Jurgen Drews.


Roy is een spontane man, die goed kan organiseren en zijn weinig eschikbare tijd weet in te delen dat hij zeer zeker nog tijd over heeft om leuke dingen te doen. Zijn beschikbare tijd besteed hij zoveel mogelijk aan zijn gezin, wat heel belangrijk voor hem is. Wilt U meer te weten komen over deze artiest? Kijk dan een op zijn webpagina www.royrens.nl , waar U muziek kunt downloaden en beluisteren. Wij danken Roy Rens nog eens officieel voor het nummer wat hij heeft ingezongen van Limburg-Expres, en voor dit interview.