Silvia Swart

Telefonisch interview met Sylvia Swart. Ten tijden van het interview is silvia 37 jaar, woont samen met haar vriend, 2 dochters en een zoon. Silvia werkt in de thuiszorg, naast haar zangcarrière. Silvia en haar gezin wonen in Drenthe (valthermond)

Sylvia is als kind op gegroeid met muziek, inmiddels 16 jaar actief in de muziek. Haar ouders hebben al ruim 30 jaar een platen zaak(platenkoning JB Swart) Doordat JB Swart de serie “originele piratenhits” uitbracht is Sylvia ook gaan zingen. Haar eerste liedje was Bandieten Johnny. Sylvia besloot een band te zoeken en haar eerste optreden verzorgde zij met de stemmingsmakers. Sylvia heeft vervolgens 5 jaar deel uit gemaakt van een stemmingsorkest genaamd The Greenlights. Ze hebben onder die naam ook en single uit gebracht.

In 2003 is Sylvia begonnen als solo zangeres en het nummer droom van werkelijkheid, bracht Sylvia de naamsbekendheid.

Deze veelzijdige zangeres zingt, dan ook in het Nederlands, Duits, en Engels, maar het liefst in het Nederlands. De reden daarvan is dat het gezellige muziek is, waar iedereen mee kan mee zingen. Door het zingen in het Engels en Duits maakt haar dan ook allround. Sylvia schrijft veel van haar liedjes zelf, maar heeft sinds 2008 ook een tekst schrijver.

Sylvia heeft 4 CD albums uit gebracht Met als titels:

DUIZEND VRAGEN  IK VOND BIJ JOU GELUK  DROOM VAN WERKELIJKHEID  IK   Neem ook eens een kijkje op haar website die te vinden is onder www.silviaswart.nl of www.silviaswartfanclub.nlVoor boekingen en info kunt u contact opnemen met Roelofs entertainment b.v. of contact@silviaswart.nl Wij bedanken Sylvia Swart voor het telefonische interview