Theo & Jolanda

Jolanda & Theo hebben elkaar leren kennen via het MK Entertainment. Jolanda en Theo treden op als duo, maar daar naast hebben deze artiesten ook een solo reportoire. Het reportoir wat Jolanda als solist zingt is engels, waar Theo het als solist voornamelijk zoekt in het Limburgs dialect.

Tijdens carnaval 2010 heeft Theo, Jolanda gevraagd om mee te zingen als achtergrondkoor voor de carnavalsslager van hem. Ze hebben toen samen 2 liedjes opgenomen. Een winters en een zomerliedje. De Zomerse plaat kreeg als titel “De Sjoenste” en de winterse plaat “Wanjele in de snie”.

Theo en Jolanda hebben via het MK Entertainment nog een goede vriendin leren kennen ‘Zangeres Monique met een Hart’. Van deze zangeres zullen we zeker nog meer gaan horen. Het komt niet vaak voor dat mensen die op interview zijn zelf met vragen komen, onze collega Dj Mark stelt dan ook de vraag: Hoe vinden jullie partners het dat jullie samen zingen? Shirley is meegekomen en antwoordt dan ook in één woord Prachtig! Theo zegt daarbij, Shirley is gekker als wij 2 samen!

Shirley download graag liedjes. Als ze die allemaal moesten gaan uitvoeren hadden ze voor 2 jaar een programma vol. Ook Jolanda’s partner vindt het leuk dat ze samen als duo zingen. Natuurlijk wilden we ook graag weten wat hun plannen zijn. Er komt zoveel op ons pad dat we het eigenlijk niet weten, zolang we maar kunnen zingen en dollen.

Wat vinden zij nu leuker? Het solo zingen of duo te zingen? Beide antwoorden met ‘Het is beide leuk’. En omdat beiden nog erbij werken is het ook goed te combineren met het werk. Theo is ook Anog met iets nieuws bezig … Hij had eerst één tekstschrijver, nu heeft hij er twee! Met de twee tekstschrijvers gaat hij naar een nieuwe studio om daar samen met Jolanda zijn nieuw LVK liedje op te nemen.

Een tipje van de sluier lichten we, maar niet teveel.  Het nieuwe nummer heet “Dit Jaor Vier Iech Met Diech Vastelaovend”

Wij wensen het Duo veel succes en hopen elkaar snel ergens weer te ontmoeten.