Theo Rijks

Vandaag verwachten we Theo Rijks, het is weer gezellig druk in de studio.

Er wordt van alles voorbereid, de koffie wordt gezet en Mark en Dj Wiel zitten nog gezellig wat te kletsen. Exact 11 uur gaat de deurbel, snel gaat Dj Maria de deur maar openmaken. Gelijk werd ze begroet door Theo Rijks, Ger Muijrers en Marcel Krans. Heel verrast zal ze gekeken hebben toen de gasten gewapend met 2 bossebollen en een Limburgse vlaai binnen kwamen.

Gelijk was er een vrolijke stemming en een gevoel dat het een leuke morgen zo gaan worden. Snel werden de stoelen zorgvuldig verdeeld en handjes gegeven. Na een kopje koffie begonnen we aan het interview. Laten we maar eens gaan samenvatten wat we allemaal te weten zijn gekomen over Theo, Ger en Marcel.

Theo komt zelf uit een gezin van 5 kinderen en was zelf de dolleman van het gezin en zong al op jonge leeftijd liedjes van Freddy Quinn. Theo probeert de stemming tijdens zijn optredens op te voeren, begint rustig en vervolgens zet hij de boel op stelten zoals hij dat als kind al heel graag deed. Theo zingt veel carnavalsmuziek maar ook gewone nummers komen aan bod.

Elk jaar schrijft Ger een leuke carnavalsschlager voor Theo Rijks en dat worden allemaal leuke knallers, precies zoals deze vrienden zich hebben voorgesteld. Ger is de tekstschrijver die al 25 jaar teksten schrijft. Ger kent Theo al 20 jaar en zijn 7 tot 8 jaar samen actief met de muziek, samen doen ze leuke dingen, natuurlijk hoort lekker stappen er ook bij.

Iedere maandagavond komen ze bij elkaar om gezellig was bij te praten. Dat bij praten duurt dan soms wat langer en wordt steeds weer een gezellige boel.

Fotograaf Marcel begeleid Theo heel vaak bij een optreden, natuurlijk is hij meer dan de fotograaf. Natuurlijk werden ook tijdens het interview leuke grapjes gemaakt en natuurlijk ook veel gelachen. De tijd was veel te kort, dus we gaan hier nog binnenkort een vervolg aan toevoegen.

We bedanken Theo Rijks, Ger Muijrers en Marcel Krans voor dit gezellige interview en wensen hun natuurlijk veel succes toe