Ton & Shelly

Shelly stelt zich voor. Ik ben shelly 37 jaar, moeder van 2 zonen en ik sta al 20 jaar samen op de Bühne met mijn Vader Ton, als Ton en Shelly later als de Sheltons. Ik ben Ton, ben geboren in Overijssel in het Plaatsje Wijhe, had mijn grote liefde gevonden in Venlo, daar ben ik blijven hangen en nu kom ik door heel Limburg. Toen het Duo Ton en Shelly samen begonnen te zingen, was Shelly eerst niet zeker ervan of ze het wel zou durven.

Het duo Zingt Nederlands, Duits, Dialect en ook Engels. Dit is nu net wat Duo Ton en Shelly zo veelzijdig maakt. Vroeger kreeg Shelly Blokfluitles en ze kreeg ook een orgel. In de serre werd veel muziek gemaakt en gerepeteerd en zo groeide Shelly met zang en muziek op. De ene keer zullen ze het podium betreden als Duo Ton en Shelly en de andere keer als de Sheltons of een combinatie hiervan. Je kunt Ton en Shelly boeken voor een avondvullend programma, dan word er ingegaan op de wensen van het publiek wat er aanwezig is op het feest.

Zelfs aan de jeugd word gedacht, als jongeren muzikale wensen hebben qua muziek wat Ton en Shelly niet in hun repertoire hebben, word deze gedraaid tijdens de zang pauzes. Want dan is dit duo ook gewoon even de dienstdoende dj. Als Ton en Shelly als de Sheltons komen, zullen ze de muziek verzorgen met Zang, Gitaar en Keyboard. Bezoek om Ton en Shelly voor een feestje te boeken de website www.tonenshelly.nl daar kunt u ook terecht bij www.goldproductions.nl voor boekingen. Op de site kunnen jullie ook terecht om de muziek te downloaden. Contact opnemen met Ton en Shelly kan natuurlijk ook.

Ton en Shelly zitten natuurlijk ook op Hyves dus mocht je het leuk vinden om dit duo toe te voegen kan dit via Tonenshelly.hyves.nl zo laat je gelijk zien dat je hun muziek waardeert. Ton en Shelly hadden een verrassing meegenomen voor Het Team van de Limburg-Expres, ze hadden met medewerking van Lei de Bruyn onze stationssong opgenomen, die wij tijdens dit interview overhandigd kregen. Het leuke accent en de leuke tekst aan het begin van het nummer, maakt dat het nummer zich onderscheidt van de eerste versie die we aangeboden kregen tijdens ons 3 jarig bestaan.

Wij danken Ton en Shelly en natuurlijk Lei de Bruyn die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt. Het klinkt super. Ton en Shelly laten hun muziek opnemen bij Lei de Bruyn en de meeste nummers worden geschreven door Guus Smeets, misschien wel de bekendste schrijver van Limburg. Ook heeft Ton een nummer zelf geschreven, dat was het nummer van de Zoepkoel. Daarmee zou Ton het liefst nog een keer op de Zoepkoel in Venlo willen optreden, omdat het nummer er speciaal voor geschreven is en het nummer gaat er natuurlijk ook over. Deze wens is misschien geen onmogelijke wens en ik hoop voor Ton en Shelly dat ze misschien al snel op het podium zullen staan daar in Venlo.

Wij danken Ton en Shelly voor dit leuke interview, voor hun Limburg-Expres nummer en voor de gezelligheid.