Zanger Jojo

Jojo is een zingende dj,geboren in Mechelen (Wittem) in 1998 begonnen met zingen en was toen 28jaar. Jojo heeft 2 kinderen een jongen en een meisje. Jojo is misschien ook beter bekent als Cindy en jo. Cindy is zijn vrouw en heeft samen met Cindy duo gezongen.  Jo heeft in verschillende bandjes gespeeld o.a. in Hulsberg.

Jojo stopte met spelen in bandjes omdat dit was niet te combineren samen met het werk wat hij deed. u is Jojo een zelfstandige ondernemer. Cindy heeft 11 jaar orgelles gehad en 5 jaar drumles.

De muziekkeuze van jojo is Limburgse muziek. Deze zingende dj heeft een hele mooie cd uit gebracht, met als titel jojo zingt Hazes met de zachte g. Deze cd is ook verkozen tot de beste Limburgse cd van de maand. Op de vraag van onze dj mark of jojo een Andre Hazes fan is, nee ben geen Hazes fan maar de muziek kan ik wel waarderen. Mijn idool is Queen.

Jojo heeft veel Duitse covernummers gezongen, maar toch liever verder met de Limburgse muziek. Er komt tegen de carnaval ook een cd-singel uit met 2 nummers. Dat zijn dan ook echt carnavals / feest nummers. Volgend jaar mei / juni zal de 2de album uit komen van jojo. De liedjes wat jojo zingt schrijft hij dan ook zelf en de publicatie verzorgd Jojo ook zelf.

Wilt u meer info of muziek van jojo hebben of via youtube luisteren naar de volgende 3 platen

Jojo – ich mis dich eedere dag
Jojo – zeng toch allemaol mit
Jojo – Buona Sera,oh Marie

Jojo is natuurlijk ook nog te boeken voor een leuk feest.
Voor deze info kunt u terecht via de sites
www.jojo live.nl
www.jojodezingendedj.nl
en via de telefoon 0640872884